top of page
Etsi
  • Writer's pictureJenny Nyman

Kuinka syntyi Neliötohtori?

Päivitetty: 29. jouluk. 2019

Hei. Olen Jenny, Neliötohtorin perustaja. Olen asuntosijoittaja, joka ei omista yhtäkään asuntoa (ellei ne ole remontin alla) kun asiat ovat mennyt suunnitelman mukaan. Ostan, remontoin ja myyn, eli flippaan. Suunnittelen koteja muille ja toteutan samalla omia koti unelmiani, rakastan työtäni. Siksi olenkin siinä niin hyvä. Asuntosijoittaminenkin on nykyään trendi. Kuten moni muu sijoittaja on huomannut, remontoitavien kohteiden löytäminen laskelmiin sopivaan hintaan on vaikeaa. Jo kohteen ostaminen maksaa, ja nekin kulut täytyy saada myyntivaiheessa takaisin. Aloin miettimään kuinka voin auttaa myyjää, jotta hän haluaisi tehdä minun kanssani kauppaa. Näitäkin menetelmiä on paljon, muuton kustantaminen, kuolinpesän tyhjennys, uuden asunnon löytäminen sopivaan hintaan jne, you name it (voisin tehdä näistä oman postauksen). Näistä ja lukuisista muista tavoista jotka on ollut myyjälle helpottavia asioita ovatkin auttaneet ja asuntoja on tullut ostettua mitä kummallisin lupauksin😅. Yleensä tällöin kauppa on ollut nopea ja muita tarjouksia ei ole ehtinyt tulla.


Luonnollisesti useimmiten (aina) korkein tarjous voittaa. Tästä syntyikin idea pienemmästä voitosta ja mahdollisuus auttaa myyjää saamaan korkeimman mahdollisen hinnan asunnosta. Reilu diili eikö? Jos myyjä ei tee voittoa, en tee minäkään. Tämä tarkoittaa että minä suunnittelen, kilpailutan, toteutan ja maksan. Myynti vaiheessa molemmat hyötyy.


Tällä tavalla pystyn toteuttamaan nopeammin ja enemmän, siitä hyötyy tavaran toimittajat, urakoitsijat sekä työntekijät.


Tässä ensimmäisen kohteeni ennen ja jälkeen kuvat. Onhan muutos aikamoinen mutta olen myös kehittynyt tästä 😅3 185 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page